Kedves Diákok!

A matematika háziverseny negyedik fordulója 2017. február 13-án, hétfőn a 7. órában lesz a 312. teremben.
A legalább 50%-ot teljesítők ötöst kapnak. Újításként a legalább 20,30,40%-os teljesítményekért is megajánlunk jegyet.

Várunk minden érdeklődőt!

Figyelem! Tisztelt Szülők és Tanulók!
A rendszer automatikusan átlagot számol a bevitt jegyekből, melyet a legördülő menüben választhatunk ki. Ezek az átlagok csak tájékoztató jellegűek.

Felhívjuk minden Szülőnek és Tanulónak a figyelmét arra, hogy az elégséges ("kettes") osztályzat 2.00-tól kezdődik, és a 2.00 alatti átlagot a tantestület elégtelennek ("egyes") tekinti.

Ugyanakkor a végső félévi vagy év végi jegyekbe egyéb, az enaplóban nem rögzíthető szempontok is szerepet játszanak (pl: órai munka, aktivitás, javítási tendencia, jegyek eltérő súlya stb.). A részletes tantárgyankénti követelményekről a munkaközösségekhonlapjain tájékozódhat.

Kedves Szülők! Iskolánk alapítványa a Tanoda Jobbító Alapítvány, amely közhasznú szervezetként működik, ezúton kéri az Önök támogatását.

Az Alapítvány kiemelt céljának tartja, hogy a Szent István Közgazdasági Szakközépiskola és Kollégium diákjait tanulmányi ösztöndíjjal és a rászoruló tanulókat más anyagi segítséggel támogassa. Ezen felül az elmúlt évben jelentős összeggel hozzájárult az alapítvány a gólyatábor finanszírozásához is. Több esetben segítette az iskola kulturális, művészeti és sporttevékenységét, pl. jutalmak, díjak megvásárlásával.

Kérjük, ha egyetért az alapítvány céljaival,támogassa az Alapítvány tevékenységét személyi jövedelemadója 1 %-ának átutalásával!
Az alapítvány adószáma: 19638067-1-43. Kérjük, a mellékelt nyilatkozatot töltse ki és a tájékoztatóban szereplő módon juttassa el a Hivatalba! Köszönjük!

Tisztelt Szülők! Kérem, a sikeres bejelentkezéshez ne felejtsenek rákattintani a "Szülői bejelentkezés" feliratra a felső sorban! Amennyiben először jelentkeznek be, kérem, változtassák meg kapott jelszavukat! Problémájukat a következő e-mail címen jelezhetik: enaploszistvan (kukac) gmail.com

Névnapok
Ma: Tódor, Rómeó
Holnap: Aranka
MaYoR - 2002-2017 © GPL